در این مقاله می خوایم راجب چطور یک آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟ با هم اطلاعاتی را کسب کنیم. خوشحال میشیم شما هم تا انتها کنارمون باشید و باهم نکات مفیدی رو یاد بگیریم.
از اونجایی که الان ما در دورانی از تاریخ زندگی می کنیم که هر روز نیازمون به فضای مجازی و اینترنت بیشتر و بیشتر میشه، و همونطور که مطمئنا خیلی از شما خوانندگان عزیز خرید اینترنتی و ؟انلاین انجام می دهید. تا حالا به این فکر نیوفتادید که کسب و کار خودتون رو راه اندازی کنید؟
یا شاید کسب و کاری دارید و هنوز به صورت سنتی محصولات یا خدمات خودتون رو می فروشید به این فکر کردید که با آنلاین شاپ می تونید به هرجای ایران محصولاتتون رو بفروشید و مثل خیلی از کسب و کارهای آنلاین درآمد خیلی زیادی رو کسب کنید؟
مطمئنا الان که دنبال این مقاله گشتین به فکر افتادین که یه آنلاین شاپ هرچند کوچک برای خودتون راه اندازی کنید. چرا که نه با من همراه شو با همدیگه چندتا نکته رو بررسی کنیم که چگونه یک آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟ امیداورم که برات مفید باشه.
آنلاین شاپ چیست؟
همونطور که می دونید آنلاین شاپ به یک فروشگاهی مجازی گفته میشه که محصولات و خدمات رو به مشتریان بدون حضور فیزیکی می فروشن.
آنلاین شاپ ها انواع مختلفی دارن که مهم ترینشون فروشگاهی بزرگی مثل آمازون و دیجی کالاست که روزانه خدا تومن درآمد دارن و ما آنلاین شاپ های کوچکی هم دارین که با رعایت کردن نکاتی که در ادامه مقاله می گم و همت خودشون به آنلاین شاپ های بزرگ تبدیل میشن.
مراحل راه اندازی آنلاین شاپ
شاید الان سوال شما این باشه که چطور یک آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟ جواب این سوال خیلی ساده است اگر تموم نکته هایی که در ادامه مقاله میگم رو رعایت کنی به امید خدا میشی یه آنلاین شاپ حرفه ای تو حوزه کاری خودت آماده ای شروع کنیم؟ پس بزن بریم
چی بفروشیم؟
سوال اولی که باید از خودتون بپرسید اینکه قرار چی بفروشید.
🔶 شاید الان خودتون کسب و کاری دارید که به صورت سنتی محصولاتتون را می فروشید. پس بهتر از این گزینه شروع کنید و یا اگر کسب وکاری ندارید در اطرافیان، دوست، آشنا بگردین ببینین محصول یا خدماتی که ارائه می دهن مناسب هست که براش وقت بزارین یا نه؟
🔶 ولی همیشه یادتون باشه وقتی خواستین کالایی رو انتخاب کنین، تقاضای اون در سطح جامعه مخصوصا در فضای مجازی رو بررسی کنید.
🔶 حتما رقبایی که در این حوزه دارن فعالیت می کنن رو شناسایی کنید و استراتژی هایی که انتخاب کردن و پیش می برن رو تحلیل کنید.
🔶 و در نهایت کالا یا محصولی رو انتخاب کنید که به اون علاقمندید چون این راه پر از فراز و نشیب داره و وقتی که به چیزی علاقمندی بدون خستگی کارت رو دنبال می کنید.
به طور کلی در قدم اول شرایط بازار، میزان علاقه، میزان سود و …. را بسنجید و بعد آنلاین شاپ بزنید.
2. برنامه ریزی مالی
🔶 در قدم دوم بودجه ای که می خوایین برای هزینه های اولیه در نظر بگیرین رو تعیین کنید.
🔶 برنامه ریزی کنین برای هزینه های که به وجود می آید و درآمدی که قرار به دست بیارید.
3. انتخاب لوگو و نام تجاری
🔶 در قدم سوم اسمی انتخاب کنین که کوتاه و مرتبط با کار خوتون باشه و هم در ذهن مخاطب بمونه مثل سایت های بزرگ، دیوار، دیجی کالا، ترب، خانومی و….
🔶 سعی کنید لوگویی رو طراحی کنید که مرتبط با محصول یا خدماتی که میخوایین عرضه کنین که شرکت مستروبینو این کار رو به بهترین شکل انجام میده.
4. کجا بفروشیم؟
بعد از طی کردن مراحل قبل حالا باید فکر کنیم میخواییم کجا بفروشیم؟ ما در ایران 4 تا از بهترین راه حل ها رو بستری برای راه اندازی آنلاین شاپ داریم.
🔸سایت
🔸 اینستاگرام
🔸 تلگرام
🔸 فروش در سایت های بزرگ مثل دیجی کالا، باسلام و …
از بین فضاهای مجازی که در بالا با هم صحبت کردیم محبوب ترین پلتفرم در ایران اینستاگرام و بعد سایت هست بیایید ببینم کدوم بهتره
راه اندازی آنلاین شاپ در اینستاگرام
اینستاگرام یه پلتفرم خیلی خیلی محبوب و کارآمد در سطح جهانی و همچنین در ایران است که کاربرای خیلی زیادی هم داره. برای اینکه ؟آنلاین شاپ خودتون رو در اینستاگرام راه اندازی کنید به نکات زیر دقت و توجه کافی داشته باشید:
🔶 اولین کار ساخت یه اکانت بیزینسی
🔶 درون پروفایلتون از عکس زیبایی مرتبط با محصولتون هست استفاده کنین، بایو جذابی بنویسین، راه ارتباطی با خودتون را کامل مشخص کنین و لینک های که مربوط به شما و یا سایتتون هست را به درستی بگذارید.
🔶 اسم اکانتی انتخاب کنید که مرتبط با خدمات و محصولاتتون باشه مثلا ( فروشگاه لباس …. ) که وقتی کاربر در اینستاگرام جستجو کرد پیج شما رو نمایش بده
🔶 حتما از قابلیت هایلایت اینستاگرام استفاده کنین و در اون از نحوه سفارش توسط خودتون رو آموزش بدهید.
🔶 حتما در پیجتون از عکس های با کیفیت استفاده کنین
🔶 از هشتک های مرتبط با حوزه کاری خودتون استفاده کنین
🔶 زمانی که محصولی رو می فروشین از خریدار تقاضا کنین در صورتی که رضایت داشت به شما پیام رضایت بفروسته و اون رو در استوری ها منتشر کنید.
🔶 زمانی که مشتری از شما سوالی داره یا می خواهد قیمت بپرسه حتما با آرامش بهش پاسخ بدید.
🔶 تمام جزئیات مربوط به محصول یا خدمات رو حتما بنویسید
🔶 و درگاه پرداختی رو هم حتما مشخص کنید.
🔶 از قابلیت ها با ارزش اینستاگرام مثل ریلز و لایو و استوری به صورت درستی بهره ببرید.
ساخت وب سایت برای راه اندازی آنلاین شاپ
برای اینکه یک محیط امن و حرفه ای برای کسب و کار خودتون داشته باشید و خریداران با خیال راحت بتونن به شما اطمینان کنند و خرید خودشون رو ثبت کنن بهتر از سایت استفاده کنین. در ادامه مراحل راه اندازی سایت رو براتون میگم پس با من همراه شو
🔶 در مرحله اول باید کسی رو انتخاب کنین که بهش اعتماد دارین و در زمینه طراحی سایت و خدمات پس از اون شما رو همراهی میکنه که شرکت ما با کمال افتخار به شما عزیزان ارائه خدمت میکنه
🔶 در مرحله بعدی ثبت دامنه است باید اسمی انتخاب کنین که هم کوتاه باشه و هم مربوط به حوزه کاریتون و هم اسم دامنه در گوگل موجود نباشه
🔶 بعد انتخاب قالب سایت است
🔶 طراحی و اضافه کردن لوگو برندتون در سایت
🔶 طراحی صفحه اول و شخصی سازی کردن اون
🔶 اضافه کردن محصول یا خدماتتون
🔶 ایجاد درگاه پرداخت
🔶 گرفتن اینماد که خیلی روی اعتماد کاربر موثر
بهینه سازی سایت یا اینستاگرام
وقتی تموم مراحل بالا رو رفتین بعدش حتما باید روی سئو سایتتون کار کنین تا موتورهای جستجوگر شما رو بشناسن و زمانی که کاربر محصولی که شما دارین رو جستجو کرد در رتبه های اول نشون بده. برای این کار حتما باید کسی که در حوزه سئو تخصص داره به شما کمک کنه.
حوزه بهینه سازی اینستاگرام کمی متفاوت که شما باید در پیج مداوم فعالیت کنین تا بتونین نظر مثبت و اعتماد کاربراتون رو جذب کنین.
5. تامین محصولات
این جا کار باید محصول رو تامین کنیم تا سفارشات مشتری رو در کوتاه ترین زمان ممکن برسونیم. اگر خودتون محصول دارین که بسیار هم عالیه و از اون استفاده کنین اما اگر محصولی ندارین تولیدکننده ها رو شناسایی کنین و با اونا سر یه قمیت خوب که هم شما سود کنین و هم تولید کننده مذارکره کنین.
6. بازاریابی و تبلیغات
حالا وقتشه بازاریابی رو هم آنلاین و هم به صورت سنتی انجام بدین . شما باید از روش های مختلفی برای تبلیغ آنلاین شاپ خوتون استفاده کنین تا ترافیک خوبی به سمت سایت و یا پیج اینستاگرامتون منتقل بشه و در نهایت فروش بسیار زیاد و خوبی داشه باشین. در زیر چندتا از کاربردی ترین نوع تبلیغات اینترنتی صحبت کردیم و برای اطلاعات بیشتر ما مقاله ای با عنوان بهترین روش های تبلیغات اینترنتی نوشتیم.
🔶 برای سایت از تبلیغات گوگل (گوگل ادز) کمک بگیرید.
🔶 بازاریابی محتوا انجام بدهید.
🔶 استراتژی بازاریابی درست بچینید
🔶 از اینفلوئنسرها میتونید به خوبی استفاده کنید.
🔶 در شبکه های اجتماعی مختلف حساب کاربری داشته باشید
🔶 با گذاشتن تخفیف و جشنواره کاربر رو ترغیب به خرید بکنید.
7. چطور بفرستیم؟
یکی از مهم ترین مواردی که باید خیلی بهش اهمیت بدین و بر اساس تحقیقات انجام شده 56 درصد از خریدارها براشون مهمه که چطور کالا به دستشون میرسه و همچنین چه بسته بندی داره پس حتما به این نکته طلایی دقت کنین.
یه راهکار موفق که بتونین مشتری های دائم داشته باشید ارسال رایگان است.
راه های ارسال کالاها
🔶 پست
🔶 تی پاکس
🔶 اسنپ باکس
🔶 چاپار
🔶 الوپیک
در انتخاب ارسال یکی از موارد بالا حتما به هزینه، نوع حجم کالا و زمان ارسال دقت کنین.
ایده های راه اندازی آنلاین شاپ با سرمایه کم
حالا با تموم نکته هایی که با هم بررسی کردیم چندتا ایده برای راه اندازی آنلاین شاپ بهتون پیشنهاد میدم.
🔸 فروش لوازم جانبی موبایل
🔸 فروش کالاهای دست دوم
🔸 لوارم ورزشی
🔸 فروش ماگ
🔸 لوازم آشپزخونه
🔸 اکسسوری مو
🔸 فروش کتاب
🔸 فروش جوراب
🔸 شمع
🔸 فروش ترشی و مربا خانگی
🔸 فروش آثار هنری
سخن نهایی مستروبینو
برای اینکه آنلاین شاپ راه اندازی کنیم سعی کنید موارد بالا رو به خوبی در نظر بگیرید و بعد وارد این حوزه کاری بشوید و راه اندازی آنلاین شاپ همت زیادی می خواد و اگر نیاز به مشاوره دارید باعث افتخار که شما رو همراهی کنیم.
4 نظر در “چگونه آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟ | 7 راهکار موثر”
توضیحات کامل بود ممنون
چقدر خوب توضیح دادین واقعا ممنونم
کلی ایده ازتون گرفتم ممنونم
خیلی خوشحالم با سایت شما آشنا شدم واقعا مقالاتتون کاربردیه